Vitra Occasional Table (LTR) Winter Edition

Vitra Occasional Table (LTR) Winter Edition Delen

Vitra Occasional Table (LTR) Winter Edition
€ 267,00
 

* Vereiste velden

€ 267,00
Vitra Occasional Table (LTR) Winter Edition De LTR (Low Table Rod Base, 1950) werd door Charles en Ray Eames als klein, veelzijdig bijzettafeltje ontworpen en op allerlei manieren in hun eigen Eames House toegepast. Tegenwoordig zijn in het Eames House nog steeds een aantal van deze tafeltjes te vinden. Ze staan alleen of in groepjes, sommige zijn gedecoreerd met voorwerpen uit de Eames Collection, terwijl andere simpelweg als praktisch bijzettafeltje naast een stoel of sofa staan.

Productspecificaties

Afmetingen (b) 39 x (d) 34 x (h) 25 cm
Dessin Effen
Kan ik producten retourneren? Het retourneren van producten is bij De Kasstoor geen probleem. Misschien is een product toch niet helemaal wat je zoekt of wil je het ruilen voor een ander product. Voor online bestellingen geldt een zogeheten afkoelingsperiode van 14 dagen, tenzij een product speciaal conform de door u opgegeven specificaties voor u is geproduceerd zoals bij de meeste banken en fauteuils. In dat geval kunt u een product niet retourneren. Wij vragen daarvoor echter altijd voor aankoop uw goedkeuring. Neem voor het retourneren altijd even contact op met onze klantenservice.

Let op: Deze voorwaarden gelden niet voor Sale- en Showroom artikelen, en voor deze artikelen brengen wij bezorgkosten in rekening.

Schrijf uw eigen beoordeling
Hoe waardeert u dit artikel? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren

Vraag stellen over dit artikel:
Vitra Occasional Table (LTR) Winter Edition

* Verplichte velden