Vitra Girard Wooden Doll Dog - Small

Meer Views

Vitra Girard Wooden Doll Dog - Small Delen

Vitra Girard Wooden Doll Dog
Alexander Girard, 1952
Small
€ 116,00
Vitra Girard Wooden Doll Dog - Small Alexander Girard, 1952 Samen met zijn vrienden Charles en Ray Eames en George Nelson was Alexander Girard een van de vooraanstaande figuren van het naoorlogse Amerikaanse design. Een belangrijke bron van inspiratie voor zijn uitgebreide oeuvre, dat vooral bestaat uit textielontwerpen, was zijn passie voor de volkskunst van Zuid-Amerika, Azië en Oost-Europa.

Productspecificaties

Maatwerk Ja
Dessin Effen
Kan ik producten retourneren? Het retourneren van producten is bij De Kasstoor geen probleem. Misschien is een product toch niet helemaal wat je zoekt of wil je het ruilen voor een ander product. Voor online bestellingen geldt een zogeheten afkoelingsperiode van 14 dagen, tenzij een product speciaal conform de door u opgegeven specificaties voor u is geproduceerd zoals bij de meeste banken en fauteuils. In dat geval kunt u een product niet retourneren. Wij vragen daarvoor echter altijd voor aankoop uw goedkeuring. Neem voor het retourneren altijd even contact op met onze klantenservice.

Let op: Deze voorwaarden gelden niet voor Sale- en Showroom artikelen, en voor deze artikelen brengen wij bezorgkosten in rekening.

Schrijf uw eigen beoordeling
Hoe waardeert u dit artikel? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren

Vraag stellen over dit artikel:
Vitra Girard Wooden Doll Dog - Small

* Verplichte velden