Verzenden & Ontvangen

Verzendkosten:

Tenzij anders aangegeven rekenen wij geen verzendkosten.

Verzendmethodes:

PostNL bezorgt uw bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres. Bent u niet thuis als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal de PostNL-medewerker een kennisgeving bij u in de bus achterlaten met daarop waar en wanneer het pakket opnieuw aangeboden wordt.

Levertijden:

Binnen 10 minuten ontvangt u van ons een orderbevestiging per e-mail. De levertijd voor het pakket is afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode en onze voorraad. Bij de meeste producten staat onze levertijd aangegeven. Bij vragen over de levertijd kunt altijd contact met ons opnemen.

iDeal, Paypal en Creditcard, uw order wordt verzonden binnen de aangegeven tijd bij het artikel, wanneer alle artikelen op voorraad zijn.

Bankoverschrijving, de levertijd bedraagt 2 tot 7 dagen. Dit omdat het verwerken van de transactie door de bank enige tijd in beslag neemt.

Retourzendingen:

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Bij De Kasstoor & Wonen 2000 kunt u een artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Bij maatwerk gelden andere retourvoorwaarden.

Het is wel van belang dat het product compleet, onbeschadigd en in de onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd.

Procedure ruilen / retourneren

Wanneer u een product wilt ruilen of uw geld terug wilt, neem dan ten alle tijden contact op met ons. Wij sturen u een mail met de desbetreffende informatie, waarbij u binnen 14 dagen de producten terug dient te sturen.

Wij verzoeken u om bij de retourzending zelf een briefje maken. Vermeld daarbij in ieder geval het ordernummer en / of uw naam zodat we weten van wie de zending afkomstig is.

Let op:

Lees voor u iets terugstuurt goed bovenstaande tekst over uitsluiting herroepingsrecht of de aanvullende informatie in artikel 6a en 6b in de algemene voorwaarden. Wanneer wij de retourzending ontvangen die uitgesloten is van het herroepingsrecht, kunnen wij deze niet vergoeden. Tevens zullen er verzendkosten in rekening worden gebracht, wanneer u deze artikelen weer terug wilt ontvangen.

Mocht u vragen hebben over de retourprocedure en uitsluiting herroepingsrecht, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nadat de producten retour zijn ontvangen en door ons zijn gecontroleerd, wordt in geval van retourneren het aankoopbedrag binnen 24 uur na de ontvangstdatum van de retourzending op uw rekening gestort, de kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Indien het een ruiling betreft, dan wordt het vervangende product zo spoedig mogelijk naar u toegestuurd.