Stadsplank 32×50 Steenbeuk Amstelpark

Meer Views

Stadsplank 32×50 Steenbeuk Amstelpark Delen

Stadsplank snijblok van Steenbeuk (Haagbeuk/Carpinus Betulus). In een beperkte oplage van 50 stuks verkrijgbaar. Prachtig mooi hout met een unieke hardheid. Voorzien van twee ingefreesde handgrepen aan de onderzijde. Het label is volledig afbreekbaar. Stop het in de grond en na een tijdje ontkiemen er veldbloemen uit.
€ 149,00
Levertijd
1 - 2 werkdagen
Stadsplank snijblok van Steenbeuk (Haagbeuk/Carpinus Betulus). In een beperkte oplage van 50 stuks verkrijgbaar. Prachtig mooi hout met een unieke hardheid. Voorzien van twee ingefreesde handgrepen aan de onderzijde. Het label is volledig afbreekbaar. Stop het in de grond en na een tijdje ontkiemen er veldbloemen uit. Afmeting: 320 x 500 x 35 mm Let op, afmetingen kunnen in het echt iets afwijken. Origine van het hout: Amstelpark Amsterdam, stadsdeel Buitenveldert Groeiperiode: 1965 – 2014 Aantal Stadsplanken uit deze stam: 50. Iedere Stadsplank heeft een uniek volgnummer uit deze serie gegraveerd op de achterzijde. Deze Stadsplank is handgemaakt in Amsterdam. De plank dient voor gebruik nog geolied te worden. Wij adviseren druivenpit olie om de plank in conditie te houden. Druivenpitolie in 75ml flacons zijn verkrijgbaar in onze webwinkel. Hiermee kan de plank 3 tot 5 keer behandeld worden.

Productspecificaties

Afmetingen (L)320 x (B)500 x (H)35 mm
Merk Stadsplank
Dessin Effen
Materiaal Hout
Onderhoudsadvies Niet geschikt voor de vaatwasser. Af en toe inoliën.
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Kan ik producten retourneren? Het retourneren van producten is bij De Kasstoor geen probleem. Misschien is een product toch niet helemaal wat je zoekt of wil je het ruilen voor een ander product. Voor online bestellingen geldt een zogeheten afkoelingsperiode van 14 dagen, tenzij een product speciaal conform de door u opgegeven specificaties voor u is geproduceerd zoals bij de meeste banken en fauteuils. In dat geval kunt u een product niet retourneren. Wij vragen daarvoor echter altijd voor aankoop uw goedkeuring. Neem voor het retourneren altijd even contact op met onze klantenservice.

Let op: Deze voorwaarden gelden niet voor Sale- en Showroom artikelen, en voor deze artikelen brengen wij bezorgkosten in rekening.

Schrijf uw eigen beoordeling
Hoe waardeert u dit artikel? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren

Vraag stellen over dit artikel:
Stadsplank 32×50 Steenbeuk Amstelpark

* Verplichte velden

Anderen kochten ook...