Hanging Egg Chair - Indoor

Meer Views

Hanging Egg Chair - Indoor Delen

Velen zijn bekend met het iconische ontwerp van de zwevende ei-vormige stoel. De "Hanging Egg Chair" is in 1959 ontworpen door Nanna & Jørgen Ditzel, en heeft sindsdien veel lof geoogst over de gehele wereld.
€ 2.499,00
Velen zijn bekend met het iconische ontwerp van de zwevende ei-vormige stoel. De "Hanging Egg Chair" is in 1959 ontworpen door Nanna & Jørgen Ditzel, en heeft sindsdien veel lof geoogst over de gehele wereld. Het ontwerp van de "Hanging Egg Chair" is tijdloos, zelfs in aanmerking genomen dat de "gouden eeuw" van rotan in de jaren 1960 lag. Tijdens deze periode vervaardigden geschoolde rietvlechters en architecten fraai vormgegeven meubels uit dit uitdagende materiaal. Tegenwoordig is rotan weer meer en meer in opkomst, gelijktijdig met de vraag van consumenten naar duurzame producten. Aan deze vraag wordt voldaan door Sika Design, die is doorgegaan met het produceren van rotan meubels sinds 1942.

Productspecificaties

Merk Sika Design
Dessin Effen
Kan ik producten retourneren? Het retourneren van producten is bij De Kasstoor geen probleem. Misschien is een product toch niet helemaal wat je zoekt of wil je het ruilen voor een ander product. Voor online bestellingen geldt een zogeheten afkoelingsperiode van 14 dagen, tenzij een product speciaal conform de door u opgegeven specificaties voor u is geproduceerd zoals bij de meeste banken en fauteuils. In dat geval kunt u een product niet retourneren. Wij vragen daarvoor echter altijd voor aankoop uw goedkeuring. Neem voor het retourneren altijd even contact op met onze klantenservice.
Schrijf uw eigen beoordeling
Hoe waardeert u dit artikel? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren

Vraag stellen over dit artikel:
Hanging Egg Chair - Indoor

* Verplichte velden