Fox Chair

Meer Views

Fox Chair Delen

Fox Lounnge Chair
Ontwerp: Viggo Boesen

Viggo Boesen's FOX Lounge Chair won de ontwerpwedstrijd, gehouden door het Deense rietvlechters gilde. Zijn inspirerende, tot de verbeelding sprekende ontwerpen maakte hem uniek en maakte hem deel van de designers van de "Deense Gouden Eeuw".
€ 649,00
 

* Vereiste velden

€ 649,00
Fox Lounnge Chair Ontwerp: Viggo Boesen Viggo Boesen's FOX Lounge Chair won de ontwerpwedstrijd, gehouden door het Deense rietvlechters gilde. Zijn inspirerende, tot de verbeelding sprekende ontwerpen maakte hem uniek en maakte hem deel van de designers van de "Deense Gouden Eeuw". De FOX Lounge Chair is de eerste van vele meubelstukken van de hand van deze pionier in organische meubelontwerpen. Sika Design is trots de eerste te zijn die een Viggo Boesen ontwerp terugbrengt op de markt. De stoel is verkrijgbaar in naturel, naturel gepolijst en gepolijst in mat zwart. (Geen kussens verkrijgbaar)

Productspecificaties

Maatwerk Ja
Merk Sika Design
Dessin Effen
Kan ik producten retourneren? Het retourneren van producten is bij De Kasstoor geen probleem. Misschien is een product toch niet helemaal wat je zoekt of wil je het ruilen voor een ander product. Voor online bestellingen geldt een zogeheten afkoelingsperiode van 14 dagen, tenzij een product speciaal conform de door u opgegeven specificaties voor u is geproduceerd zoals bij de meeste banken en fauteuils. In dat geval kunt u een product niet retourneren. Wij vragen daarvoor echter altijd voor aankoop uw goedkeuring. Neem voor het retourneren altijd even contact op met onze klantenservice.
Schrijf uw eigen beoordeling
Hoe waardeert u dit artikel? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren

Vraag stellen over dit artikel:
Fox Chair

* Verplichte velden