Interieurtip van de week

 • Interieurtip van de week

  Interieurtip van de Week: Een Vloerkleed onder de Eettafel

  Een vloerkleed onder een eettafel staat mooi en voelt comfortabel aan. Toch zijn er enkele dingen om aan te denken, want niet ieder kleed is even geschikt. Op een hoogpolig kleed schuiven uw stoelen moeilijk en als er eens iets op het kleed valt laat het zich lastiger reinigen dan een laagpolig kleed. Ook de samenstelling en kleur is een factor van belang. Op een gemêleerd kleed zie je minder dan een effen lichtgekleurd kleed.

  Lees meer
 • Interieurtip van de week

  Interieurtip van de Week: Woonkamer Inrichten

  Bij de inrichting van uw woonkamer raden wij aan de grote meubels zoals een bank in een neutrale kleur te nemen. Door kleuraccenten toe te passen met accessoires als bijvoorbeeld kussens, kunt u de sfeer makkelijk veranderen. Hierdoor kunt u makkelijk meebewegen met de huidige trend en blijft uw woonkamer op een eenvoudige manier actueel.

  Lees meer
 • Interieurtip van de week

  Interieurtip van de Week: Feestdagen

  Wilt u uw kersthapjes of oliebollen dit jaar op een originele manier presenteren? Denk dan eens aan onze Stadsplanken. Deze Stadsplanken zijn gemaakt van het hout van een Amsterdamse Steenbeuk. Uniek, sfeervol en duurzaam. En de rest van het jaar kunt u natuurlijk ook genieten van deze prachtplanken!

  Lees meer
 •  

  Interieurtip van de week

  Interieurtip van de Week: Klassiek en Modern

  Vaak wordt ons gevraagd of klassiek met modern gecombineerd kan worden. Natuurlijk kan dit! Het is juist leuk om een oud familiestuk zoals een mooie antieke kast te combineren met prachtige moderne design meubels. Dit contrast maakt het juist spannend en persoonlijk.

  Lees meer
 •  

  Interieurtip van de week

  Interieurtip van de Week: Verlichting

  Bij verlichting gaat het zowel om vorm als om functie. Wij merken vaak dat veel mensen grote moeite hebben bij het vinden van de juiste verlichting, terwijl verlichting de succesfactor is van een interieur. Kom eens langs voor advies.

  Lees meer
 •  

  Interieurtip van de week

  Interieurtip van de Week: Plaatsing van Meubels

  Wij merken vaak dat mensen de neiging hebben alle meubelen tegen de muur aan te zetten. Geef ze eens wat ruimte, ook al is het maar een paar centimeter. Dit heeft vaak een groot effect op hoe je de ruimte als geheel ervaart.

  Lees meer